Nieuwsoverzicht

{caption}

TaalHeldenprijs 2020 uitgesteld

Door alle coronamaatregelen is het nu helaas niet mogelijk om TaalHelden op feestelijke wijze in het zonnetje te zetten. Daarom hebben we besloten de uitreiking van de TaalHeldenprijs 2020 uit te stellen.

Lees verder
{caption}

Taalheldenprijs 2020

In maart 2021 reikt H.K.H. Prinses Laurentien der Nederlanden voor de zevende keer de TaalHeldenprijs uit in de categorieën Taalcursist, Taalbegeleider en Bruggenbouwer. Jij bepaalt wie er kans maakt op deze prijs!

Lees verder
{caption}

Vrachtwagenchauffeur, jongerenbegeleider en gerechtsdeurwaarder krijgen TaalHeldenprijs 2019 uit handen van prinses Laurentien

Op 3 maart 2020 reikte H.K.H. Prinses Laurentien der Nederlanden voor het zesde jaar op rij de TaalHeldenprijs uit. Anita Witzier presenteerde het programma. Zij is sinds kort ambassadeur van Stichting Lezen en Schrijven. Tromgeroffel...de winnaars zijn:

Lees verder
{caption}

Feestelijke start publiekscampagne bij Koffietijd

Vandaag is de publiekscampagne rondom de TaalHeldenprijs 2019 feestelijk van start gegaan in het RTL4 programma Koffietijd. Genomineerde Taalcursist Suzanne van Meenen vertelde daar over de smoesjes en trucjes waarmee ze vroeger verhulde dat ze moeite had met lezen en schrijven. Nu werkt ze als receptioniste. Haar taalbegeleider Dorina was ook aanwezig. Zij is hartstikke trots op het doorzettingsvermogen van Suzanne! 

Lees verder

Stem nu op je favoriete TaalHeld!

Stem nu op je favoriete TaalHeld!

Lees verder