Nieuwsoverzicht

{caption}

Tweets over TaalHeldenprijs

Het succes van de uitreiking van de TaalHeldenprijs 2019 blijft niet ongehoord. Op Twitter reageren de mensen enthousiast over het evenement. Wij zetten een aantal tweets op een rij.

Lees verder
{caption}

Uitreiking TaalHeldenprijs in de media

De vijfde editie van de uitreiking van de TaalHeldenprijs was een groot succes. Niet alleen de genomineerden waren van de partij, diverse media woonden de 24ste bij om deze dag op hun platform uit te lichten.

Lees verder
{caption}

Prinses Laurentien maakt winnaars bekend van TaalHeldenprijzen 2018

H.K.H. Prinses Laurentien der Nederlanden heeft op 24 januari voor de vijfde keer de TaalHeldenprijzen uitgereikt. TaalHelden zijn mensen die een unieke bijdrage leveren aan een geletterd Nederland. De jury, bestaande uit onder andere Abdelkader Benali en Anita Witzier, kozen uit 37 genomineerden de winnaars. Voor het eerst in de geschiedenis van de TaalHeldenprijs zijn ook publieksprijzen uitgereikt.

Lees verder
{caption}

De TaalHelden staan in de media

De uitreiking van de TaalHelden komt steeds meer in zicht. Nu er steeds meer bekend is over de TaalHelden, worden ze ook door verschillende media in het zonnetje gezet.

Lees verder
{caption}

Doe mee aan de gouden letter winactie!

Op 24 januari reikt wordt voor de vijfde keer op rij de TaalHeldenprijzen uitgereikt door H.K.H. Laurentien prinses der Nederlanden. Wil je er graag bij zijn? Doe dan mee met de Gouden Letter actie.

Lees verder

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen.

Klik hier voor meer informatie over onze cookies OK