Terug
{caption}
Bruggenbouwer

Elselien van Asten

Lelystad, Flevoland

Elselien van Asten coördineert binnen Samenspraak Lelystad de begeleiding van vrijwilligers en anderstaligen die de Nederlandse taal willen leren spreken en gebruiken. Ook vertegenwoordigt ze Samenspraak Lelystad in het Huis voor Taal en begeleidt ze zelf iemand bij het eigen maken van de Nederlandse taal. Om haar kennis rondom de aanpak van laaggeletterdheid op peil te houden, volgt ze regelmatig seminars en workshops. Alles wat ze leert, verspreidt ze onder haar collega’s en vrijwilligers. 

Bruggenbouwer 

Volgens collega Nicole Warmerdam fungeert Elselien op zowel organisatorisch als coördinerend vlak én met de voeten in de klei als bruggenbouwer. Collega Jos Koenders voegt toe: “Elselien kan zich als geen ander verplaatsen in de problemen en gevoelens van anderen. Ze geeft vaak precies de juiste antwoorden en weet altijd tot een goede oplossing te komen. Ze past zich altijd aan haar gesprekspartner aan en weet snel het vertrouwen te winnen.”

Prettig samenwerken 

De samenwerking met Elselien is volgens Nicole altijd prettig, kundig en betrokken. Ze onderhoudt nauwkeurig contact met taalmaatjes en taalcoaches. Of zoals Jos het verwoord: “Elselien is een gezellige, serieuze en meelevende collega.” 
 

"Elselien is een organisatorisch talent met de voeten in de klei."

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen.

Klik hier voor meer informatie over onze cookies OK